Efficiënte Onboarding met Microsoft Teams: Verhoog de productiviteit vanaf dag één

Je wilt nieuwe medewerkers vlot en soepel laten meedraaien in het team, maar...

Binnen veel organisaties vindt maar liefst 80% van de samenwerking en communicatie plaats via Microsoft Teams.

Nieuwe medewerkers stuiten echter direct op obstakels wanneer ze de wereld van Teams betreden, zonder de benodigde ervaring. Dit weerhoudt hen ervan om vanaf de allereerste dag vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan en belemmert hun vermogen om efficiënt te werken.

Tijd is kostbaar. Zonder de juiste kennis verspillen medewerkers waardevolle tijd aan het zoeken naar de juiste functies en het begrijpen van de gebruikersinterface van Microsoft Teams. Het is zonde als ze zich in het diepe moeten storten en kostbare tijd verliezen, die ze beter kunnen besteden aan hun taken.

Een vlotte integratie in het team is cruciaal, zowel voor de organisatie als voor de medewerkers zelf. Het ervaren van obstakels kan behoorlijk frustrerend zijn en het plezier en enthousiasme flink verminderen. Niemand wil zich onzeker voelen of kostbare tijd verspillen aan het zoeken naar informatie en functionaliteiten.

Herkenbaar?

onboarding teams cursus

Zorg voor een succesvolle start van nieuwe medewerkers

Om de obstakels voor nieuwe medewerkers te overwinnen en ervoor te zorgen dat ze hun rol en taken efficiënt kunnen vervullen, is het cruciaal om hen de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen.

Tijdens de onboarding is het belangrijk dat ze vertrouwd raken met de volledige functionaliteit van Microsoft Teams. Zo kunnen ze moeiteloos en zelfverzekerd aan de slag gaan, effectief samenwerken met collega’s en vlot hun taken uitvoeren.

Door te investeren in de juiste begeleiding en training, kunnen ze niet alleen naadloos integreren in het team, maar ook direct optimaal presteren en bijdragen aan het succes van de organisatie.

Onboarding-cursus voor Microsoft Teams

Verhoog de productiviteit van nieuwe medewerkers vanaf hun allereerste werkdag, met deze onboarding-cursus voor Microsoft Teams. Leer je team effectief samenwerken met de best practices van Microsoft. Met onbeperkte licenties kunnen al je nieuwe medewerkers direct aan de slag en de cursus snel voltooien.

Productiviteit verhogen onboarding teams cursus

Onboarding-cursus Microsoft Teams

€495,- per maand

Starter

Leer nieuwe medewerkers tijdens hun onboarding proces om met Microsoft Teams te werken. Zet deze cursus in en verhoog de productiviteit vanaf dag één.

€895,- per maand

Professional

Leer nieuwe medewerkers tijdens hun onboarding proces om met Microsoft Teams te werken. Zet deze cursus in en verhoog de productiviteit vanaf dag één.

€1.495,- per maand

Enterprise

Leer nieuwe medewerkers tijdens hun onboarding proces om met Microsoft Teams te werken. Zet deze cursus in en verhoog de productiviteit vanaf dag één.

Wat anderen over ons zeggen

KbWorks heeft ons uitstekend geholpen met de opzet en begeleiding van online-klantsessies via Teams. Wij hebben van onze klanten positieve feedback gekregen op de inhoud (gelukkig maar ;-)), maar ook op de opzet en professionele aanpak. Aanbevolen!

KbWorks heb ik 3 maanden ingehuurd voor het verzorgen van Microsoft Teams trainingen bij Centric. De training zijn goed beoordeeld door de deelnemers, en KbWorks heeft inhoudelijk (meer dan) de juiste Microsoft Teams inhoudelijke kennis in huis. De inzet van KbWorks was zeer goed binnen dit project!

Afgelopen week een consultancy sessie gehad met Paul Keijzers bij een klant van ons. Deze sessie was erg aangenaam aangezien Paul erg veel kennis in huis heeft, en deze op een goede manier kan overdragen. We hebben deze dag als zeer prettig ervaren en hebben er erg veel van opgestoken.

Waarom de cursus uniek is

wave

Uitleg van een Microsoft MVP op het gebied van Teams

In de cursus deelt Paul Keijzers alle zijn kennis en vaardigheden over Microsoft Teams. Dit vertelt hij aan de hand van korte en praktische video’s. Paul is al ruim 5 jaar Microsoft MVP en werkt al +20 jaar met Microsoft producten.

wave

Altijd de beschikking tot up-to-date informatie

Microsoft blijft wekelijks updates en veranderingen uitvoeren binnen de Microsoft Teams omgeving. De inhoud van de video’s blijven continue up-to-date met de laatste wijzigingen of toevoegingen binnen het Teams-platform. Zo kunnen je nieuwe medewerkers ook altijd werken met de laatste wijzigingen in Teams.

wave

Altijd direct een cursus beschikbaar voor je nieuwe medewerker

Geen gedoe meer met het regelen of inplannen van een Teams training. Geef tijdens de onboarding al de inlog gegevens aan je medewerkers, zodat ze direct kunnen starten met de cursus. Zo voorkom je dat er weken overheen gaan, voordat eindelijk leren weren werken met Microsoft Teams.

Dit krijg je er allemaal bij - Onboarding cursus

Dit krijg je er allemaal bij

studiemateriaal onboarding Teams cursus

>40 video's studiemateriaal

7 modules met meer dan 40 video's over de belangrijkste functionaliteiten in Microsoft Teams. Inclusief de mobiele app. Op hun eigen tempo te kijken. Onbeperkt toegang, zolang het abonnement loopt. X uur aan kijktijd

Werkboek onboardingTeams cursus

Werkboek met praktische oefeningen

Ze kunnen checken of ze daadwerkelijk alle kennis en vaardigheden hebben opgedaan uit de cursus, aan de hand van gebruiker scenario's en praktische oefeningen uit het werkboek.

onboardingTeams cursus

Net zo vaak kijken, als dat ze zelf willen

Je medewerkers kunnen de cursus net zo vaak kijken als dat ze zelf willen. Met de handige zoekfunctie in de cursus, hebben ze ook de mogelijkheid om direct naar specifieke items te zoeken die ze willen leren.

Up to date - onboardingTeams cursus

Up-to-date informatie

De inhoud van de video's en werkboek blijven continue up-to-date met de laatste wijzigingen of toevoegingen binnen het Teams-platform. Je medewerker leert altijd werken met de laatste wijzigingen binnen Teams.

Vanaf €495,- per maand

Vond je het niks? Stop direct

We zijn ervan overtuigd dat je nieuwe medewerkers minimaal 5 geweldige tips uit de cursus halen, die voorkomen dat je het 3-voudige aan geld verliest. Daarom heb je de mogelijkheid dat als ze niks leren of nuttig vinden, je direct het abonnement op de cursus kunt stop zetten. Je zit er geen kwartaal of jaar aan vast.

satisfaction guaranteed

Aan het eind van de cursus hebben je
nieuwe medewerkers dit bereikt

icon kitesurf

Diepgaande kennis van Microsoft Teams

Ze hebben een grondig begrip van de functionaliteiten, tools en mogelijkheden van Microsoft Teams. Ze zijn vertrouwd met het navigeren en gebruiken van de verschillende functies binnen Teams.

icon golfsurf

Zelfvertrouwen en productiviteit

Ze hebben zelfvertrouwen gekregen om vanaf dag één vol enthousiasme en efficiëntie aan de slag te gaan met Teams. Ze kunnen hun taken en verantwoordelijkheden effectief uitvoeren, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de juiste informatie en functionaliteiten.

icon windsurf

Efficiënte samenwerking

Ze kunnen moeiteloos en effectief samenwerken met collega’s via de diverse kanalen en functionaliteiten van Teams. Ze kunnen o.a. informatie delen, berichten sturen, videovergaderingen organiseren en bestanden beheren op een productieve en gestroomlijnde manier.

Over Paul Keijzers

Paul Keijzers is de oprichter van KbWorks. Hij werkt samen met een uitgebreid team van professionals, om jouw organisatie te ondersteunen bij het optimaal benutten van je Microsoft 365 omgeving.

Paul is al ruim 5 jaar Microsoft MVP. Daardoor onderhoudt hij nauwe relaties met Microsoft, wat hem de mogelijkheid geeft om complexe vraagstukken direct met hen te bespreken. 

Hij staat samen met zijn team klaar om jou en je organisatie te voorzien van optimaal advies.

portret foto Paul Keijzers
Paul Keijzers MVP
Klanten logo's
logo's klanten

Dit krijgen ze in de modules te zien

Microsoft Teams logo - overzicht

Module 1: Overzicht van Microsoft Teams

Krijg inzicht in wat Microsoft Teams is en de gebruikersinterface waar vanuit gewerkt wordt.

chatten in Microsoft Teams

Module 2: Chatten in Microsoft Teams

Leer chatten met collega’s en externen binnen Microsoft Teams

Teams binnen Microsoft Teams

Module 3: Teams binnen Microsoft Teams

Leer wat een team is binnen Microsoft en de verschillen met chatten

Vergaderen Microsoft Teams

Module 4: Vergaderen in Microsoft Teams

Leer vergaderen in Microsoft Teams inclusief breakout rooms.

Bellen microsoft teams

Module 5: Bellen met Microsoft Teams

Leer intern en extern bellen met Microsoft Teams 

Bestanden Microsoft Teams

Module 6: Bestanden in Microsoft Teams

Leer bestanden aanmaken, delen en beheren in Microsoft Teams

Mobiele app microsoft teams

BONUS module: Mobiele app van Microsoft Teams

Leer hoe je eenvoudig met de Microsoft Teams mobiele app kunt werken.

Zo werkt de cursus:

Het is een online programma, bestaande uit videomodules en een werkboek..

Stap 1: Zodra je je aanmeld voor de cursus, geef je aan uit hoeveel medewerkers je huidige organisatie bestaat. We nemen per email contact met je op over de verdere instructies.

Stap 2: Na betaling van de 1e maand, ontvang je onbeperkt aantal licenties, die je binnen je organisatie kunt delen met je nieuwe medewerkers.

Stap 3: Je medewerker kan gelijk beginnen met video’s kijken en de oefeningen uit het werkboek voltooien. Voor de oefeningen is het nodig dat zij toegang hebben tot jullie Microsoft Teams omgeving. Je medewerker gaat op eigen tempo alle filmpjes af: uur kijktijd in totaal.

Stap 4: Toegang tot de cursus is een maandelijks abonnement, die maandelijks opzegbaar is. Je nieuwe medewerkers kunnen net zo vaak kijken, als ze dat zelf willen. Wij zorgen dat de cursus up-to-date blijft.

Zo werkt de onboarding Teams cursus

FAQ Onboarding-cursus Microsoft Teams

De kosten voor de cursus zijn afhankelijk van de grote van je organisatie en de hoeveelheid medewerkers. Er zijn 3 lidmaatschappen. Starter €495,- , professional €895,- en enterprise €1.495,-. De kosten zijn per maand. 

De cursus is maandelijks opzegbaar. 

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door te mailen naar: [email protected] . Wij zorgen er dan voor dat de incasso en facturatie stopt en de toegang tot de cursus wordt stop gezet.

Ja, elke medewerker krijgt zijn eigen inlog gegevens voor de cursus. Hierdoor kunnen ze altijd en vanaf elke locatie inloggen in de cursus. 

In het lidmaatschap voor enterprise organisaties, is de extra mogelijk om de cursus binnen je eigen Microsof 365 omgeving toe te voegen. Hierdoor kunnen medewerkers ook via deze weg de cursus altijd bekijken. Naast het kijken met hun eigen inloggegevens.

We zijn ervan overtuigd dat je nieuwe medewerkers minimaal 5 geweldige tips uit de cursus halen, die voorkomen dat je het 3-voudige aan geld verliest. Daarom heb je de mogelijkheid dat als ze niks leren of nuttig vinden, je direct het abonnement op de cursus kunt stop zetten. Je zit er geen kwartaal of jaar aan vast.

Op dit moment is dit helaas nog niet mogelijk. 

Productiviteit verhogen onboarding teams cursus

Vanaf €495,- per maand

Klaar om de productiviteit van nieuwe medewerkers vanaf hun allereerste werkdag te verhogen?

Scroll naar boven