OVER ONS

Meer tijd voor plezier

Onze missie

Meer tijd voor plezier

Tijd is waardevol. Daarom gaan wij voor 20% tijdbesparing.
Door technologie slim in te zetten én te gebruiken is dat precies wat je krijgt.

Wij zien technologie als middel en de business als doel.
Efficiëntie. Blije medewerkers. En meer winst.

We werken met missievolle (internationale) organisaties die een positieve impact willen hebben op de wereld en hun omgeving. Samen streven we ernaar om de wereld een stukje mooier te maken.

Onze klanten ervaren de voordelen van het slim en veilig inrichten en gebruiken van Microsoft 365. Met onze begeleiding kunnen ze veel meer bereiken in minder tijd, door technologie effectief in te zetten om hun doelen te verwezenlijken.

Klanten logo's
logo's klanten

Onze geschiedenis

En wie zijn wij vandaag

KbWorks. Waar staat dat eigenlijk voor? Het begon allemaal toen Paul Keijzers (eigenaar KbWorks) flink wat uren doorbracht op het internet onder de naam “Kiteboardertje” (Kb). Niet zomaar een naam, want kitesurfen is zijn grote passie. Toen hij klaar was met studeren en ging werken, veranderde de naam Kiteboardertje in KbWorks. Kb’tje ging werken 🙂

In 2007 besloot Paul Keijzers om te ondernemen en werd KbWorks zijn handelsnaam. Nu is KbWorks een begrip in de IT wereld en op social media. Paul is al ruim 5 jaar Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Al jarenlang deelt KbWorks waardevolle blogs, video’s en updates over het gebruik en de mogelijkheden van Teams, SharePoint en Microsoft 365.

Paul Keijzers werkt samen met een enthousiaste club van professionals. Ook gebruikt hij als Microsoft MVP zijn korte lijnen met Microsoft, om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Paul Keijzers MVP

Wil je meer weten?

KbWorks op social media

Scroll naar boven