20% tijdbesparing,
50% minder zorgen

Wij helpen missievolle internationale organisaties Microsoft 365 blijvend slimmer te gebruiken.

Microsoft 365 partner logo
Microsoft Teams logo
Microsoft Sharepoint logo
Microsoft Viva logo
Microsoft Syntex logo

Waarom?

hangloose visual
icon1

Korte trajecten

Wij werken met kleine gekaderde flows, zodat projecten kort en krachtig zijn. Geen eindeloze uitzichtloze trajecten met onduidelijke budgetten.

icon3

Veilig & flexibel

Niet overtuigd van onze aanpak en competentie? Dan stopt onze samenwerking kosteloos. Wij gaan voor klanten die fan zijn.
wave

Snel resultaat

Wij werken pragmatisch, met korte communicatielijnen. Zodra de opdracht helder is, gaan wij direct aan de slag. Snel resultaat is wat wij willen.

Hi, mijn naam is Paul Keijzers

Hoe kunnen wij je helpen?​

Als oprichter van KbWorks, werk ik samen met een uitgebreid team van professionals om jouw organisatie te ondersteunen bij het optimaal benutten van je Microsoft 365 omgeving. Met onze diepgaande expertise en jarenlange ervaring, bieden wij een betrouwbaar partnerschap.

Ontdek de mogelijkheden van Microsoft Teams, SharePoint, VIVA en Syntex, waar onze volledige focus op ligt. Met meer dan 20 jaar ervaring in het werken met Microsoft-producten en mijn 5+ jaar als Microsoft MVP op dit gebied, begrijp ik als geen ander dat elke gebruiker een unieke werkwijze heeft, net als de specifieke voorkeuren en doelen van jouw organisatie.

Het afstemmen van diverse werkstijlen en bedrijfsdoelstellingen kan een uitdagende taak zijn. Maar door de juiste producten op de juiste plaatsen en op de juiste manier in te zetten, kun je aanzienlijke verbeteringen binnen jouw organisatie realiseren.

Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk van professionals, waaronder Microsoft MVP’s of waarmee ik jarenlang succesvol heb samengewerkt. Ook onderhoud ik nauwe relaties met Microsoft zelf, wat mij de mogelijkheid geeft om complexe vraagstukken direct met hen te bespreken. Zo kan ik jou en je organisatie voorzien van optimaal advies.

portret foto Paul Keijzers
Paul Keijzers MVP

Ons aanbod

Zo kun je met ons werken

Microsoft Sharepoint Intranet

Teams & SharePoint oplossingen

We bieden een combinatie van out-of-the-box en maatwerkoplossingen, binnen de Teams en SharePoint omgeving van Microsoft 365. We halen het maximale uit de standaard functionaliteiten die Microsoft biedt, waardoor jouw organisatie laagdrempelig profiteert van efficiënte oplossingen. 
Indien nodig, ontwikkelen we maatwerkoplossingen, om specifieke behoeften of complexe uitdagingen aan te pakken.

Paul Keijzers Microsoft 365 advies en coaching

365 Accelerator-traject

Dit krachtige 3 maanden coaching-traject is speciaal ontworpen voor organisaties, die bereid zijn om tijdrovende en kostbare uitdagingen binnen hun Microsoft 365 omgeving, snel en effectief aan te pakken.
Met persoonlijke begeleiding van Paul Keijzers, bieden wij deskundig advies op strategisch en architectuur niveau. Voor meer efficiëntie, versnelling en groei van jouw (IT) organisatie.

Dit krijg je er allemaal bij - Onboarding cursus

Onboarding-cursus voor
Microsoft Teams

Verhoog de productiviteit van nieuwe medewerkers vanaf hun allereerste werkdag, met deze onboarding-cursus voor Microsoft Teams. Door te investeren in de juiste begeleiding en training, kunnen ze niet alleen vlot en soepel integreren in het team, maar ook direct optimaal presteren en bijdragen aan het succes van de organisatie.
Met onbeperkte licenties kunnen al je nieuwe medewerkers direct aan de slag en de cursus snel voltooien.

Klanten logo's
logo's klanten

Tony Chocolonely, één van onze gewaardeerde klanten

Meer tijd voor plezier

Tijd is waardevol. Daarom gaan wij voor 20% tijdbesparing.
Door technologie slim in te zetten én te gebruiken is dat precies wat je krijgt. Wij zien technologie als middel en de business als doel.
Efficiëntie. Blije medewerkers. En meer winst.

We werken met missievolle (internationale) organisaties die een positieve impact willen hebben op de wereld en hun omgeving. Samen streven we ernaar om de wereld een stukje mooier te maken.

Onze klanten ervaren de voordelen van het slim en veilig inrichten en gebruiken van Microsoft 365. Met onze begeleiding kunnen ze veel meer bereiken in minder tijd, door technologie effectief in te zetten om hun doelen te verwezenlijken.

Ons blog

Bekijk onze 300+ videos

.. over hoe jij Microsoft 365 kunt inzetten voor jouw bedrijf

Of lees onze 100+ artikelen

Paul Keijzers

Microsoft Syntex: Een krachtige tool voor inhoudsbegrip In de wereld van vandaag worden we overspoeld met informatie. Bedrijven produceren en

Lees verder »
Paul Keijzers

Gisteren was het een speciale dag voor mij ik kreeg namelijk de e-mail van Microsoft dat ik nog een jaar

Lees verder »
Wat is Microsoft Syntex en wat doet het
Paul Keijzers

Microsoft Syntex is een krachtige tool die gebruikmaakt van geavanceerde AI- en machine teaching-modellen om inhoudstypen te identificeren, metadata uit

Lees verder »
Scroll naar boven