#13: Wat je moet weten wanneer je Microsoft Teams “aan” zet

De KbWorks podcast

 

#13: Wat je moet weten wanneer je Microsoft Teams “aan” zet

In deze aflevering van de KbWorks Podcast praten Paul en Debby over het event TeamsFest van afgelopen woensdag, waar Paul een presentatie gaf over Microsoft Graph. Verder vertellen we over het feit dat veel organisaties die al werken met Office 365, maar nog niet met Microsoft Teams, het programma nu “aanzetten” zodat zij gebruik kunnen maken van de functionaliteiten die Teams te bieden heeft. Maar voorkom daarbij dat je cruciale fouten maakt, omdat je door de versnelde reactie niet goed nadenkt over een aantal essentiële zaken, zoals structuur, rechten en governance.

Heb jij snel concreet advies nodig voor de juiste inzet en gebruik van Microsoft Teams? Boek een assessment via deze link.  We maken een uur lang een deep dive in je organisatie en situatie. En geven je daarna een concreet actieplan voor komende periode.

Onze gratis checklist met 13 stappen om te stoppen met tijd verspillen en te starten met slimmer digitaal samenwerken, download je hier.

Over De KbWorks Podcast

De podcast over slimmer digitaal samenwerken door Debby van der Mije en Paul Keijzers. Ontdek de beste inzichten en nieuws over hoe jij waardevolle tijd kunt besparen door het inzetten van technologie. Hoe ziet de nieuwe manier van samenwerken eruit? Hoe kun je dit realiseren? Als Microsoft Teams specialist en Office 365 expert gaan we dieper in op deze technologie. Hoe zet je het op de juiste manier in? Wat is er nieuw binnen Office 365? Welke updates zijn uitgekomen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelen en werk slimmer digitaal samen met je team of organisatie!

Je kunt de podcast luisteren via Spotify, iTunes, Anchor, Stitcher en TuneIn.
Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om direct naar de podcast te gaan.

Wil je de podcast toevoegen aan je favoriete app?
Gebruik dan deze rss link voor apps zoals Overcast en Pocketcasts:
https://kbworks.eu/podcastrss

Veel luister plezier!

We vinden jouw mening belangrijk!

De podcast maken we voor jou. Daarom vinden wij het onwijs tof als je vragen hebt die wij kunnen beantwoorden in de volgende aflevering.
Laat het ons weten via een comment onderaan dit artikel. Of stuur ons een berichtje via onze social kanalen.
Een review over de podcast wordt altijd enorm gewaardeerd!

 

Spotify - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist

ApplePodcasts - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist

anchor logo - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist

Stitcher - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist

Tunein - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist

 

KbWorks YouTube kanaal

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top