Hoe organiseer je een live event of webinar in Microsoft Teams?

Live event of webinar in Microsoft Teams

Het organiseren van een live event of een webinar in Microsoft Teams is een veel besproken en gevraagde mogelijkheid bij organisaties. Het is namelijk een fantastisch middel om binnen je organisatie een live evenement te organiseren, waarbij je allerlei zaken (nieuws, maar ook learnings) kan delen met je medewerkers, klanten, vrijwilligers of andere uitgenodigden.

De mogelijkheden ontwikkelen zich razendsnel. Daarom hebben wij een video gemaakt over hoe je een live event organiseert, van begin tot eind. Daarbij gaat het niet alleen om de technische kant, maar zie je ook daadwerkelijk hoe het proces in elkaar zit en hoe het er “achter de schermen” uit ziet, wanneer je een live event zelf organiseert.

 

Deelnemen aan het live event

Wil jij een live event of webinar organiseren in Microsoft Teams en ben je benieuwd hoe iemand anders kan deelnemen aan jou event? En hoe dit er dan uit ziet? In deze video laten we zien hoe je deelneemt aan een live event in Microsoft Teams. Dus de kant van diegene die wordt uitgenodigd en gaat deelnemen.

We hebben ook een blog gemaakt over de meest voorkomende problemen met live events in Microsoft Teams.

Video’s over Microsoft Teams

Wil je meer video’s zien over Microsoft Teams?
Op ons YouTube kanaal vindt je een heel bibliotheek aan “How to” video’s over het gebruik van Microsoft Teams.
In het Nederlands, met demo’s en een heldere uitleg.

 

KbWorks YouTube kanaal

 

7 thoughts on “Hoe organiseer je een live event of webinar in Microsoft Teams?”

    1. Absoluut een groot verschil Live even was voor het Webinar er was. Bij Webinar is het een soort van team meeting. en bij een live event kun je echt gaan produceren met een meerdere rollen

  1. Unable to submit your request. Please contact the website administrator. Hoe kan ik de infographic op een andere manier downloaden?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top