Nu gratis Microsoft Teams beschikbaar

Teams 5 - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist

 

Microsoft Teams is nu gratis beschikbaar. Door de recente ontwikkelingen van het Corona virus stellen verschillende tech giganten gratis software ter beschikking. Dit doet onder andere Microsoft en Google.

Microsoft geeft gratis Microsoft Teams weg voor de eerste 6 maanden. Dit is overigens niet nieuw, alleen is het in deze tijden van Corona wel een uitgelezen kans om proef te draaien met Teams voor je bedrijf en kun je je organisatie toch nog enig zins voortzetten.

Wat wel van belang is dat wanneer je Microsoft Teams voor 6 maanden gratis wil ontvangen, dat je dit doet via een Microsoft Partner. Dit kan via KbWorks of je vaste leverancier voor licenties. Doe je het niet via een partner, dan geldt de actie niet.

Ben je een Managed klant van Microsoft, dan kun je de 6 maanden gratis Teams variant aanvragen via je Microsoft accountmanager (info op site Microsoft).

En let op, deze variant is niet hetzelfde als de volledig gratis variant van Microsoft Teams. Dit is namelijk een variant die gebaseerd is op een E1 licentie.

Ga je starten met Microsoft Teams dan moet je natuurlijk ook weten hoe je met dit programma moet werken. Er is nu mogelijk geen tijd voor uitgebreide trainingen in verband met het Corona virus. Daarom hebben we bijgevoegde links toegevoegd, die naar allerlei interessante content verwijst. Deels in het Nederlands.

Verder kun je ons gratis checklist downloaden met 13 stappen over slimmer digitaal samenwerken met Microsoft Teams en Office 365.

Crisis app

Wanneer je Microsoft Teams al hebt of net geïnstalleerd hebt, dan is de crisis app ook handig.
In deze blog wordt uitgelegd hoe je deze kan installeren en configureren voor jou organisatie

Wat zit er nog meer in de E1 licentie?

  • Exchange Online
  • SharePoint Online
  • Microsoft Teams
  • Yammer

Dit is een korte blog en we helpen je natuurlijk graag om op gang te komen!
Mocht je vragen hebben, laat het ons weten!

 

KbWorks YouTube kanaal

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top