Voor de 7e keer MVP geworden 2023-2024

MVP Logo Horizontal Preferred Cyan300 CMYK 300ppi - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist
MVP Logo Horizontal Preferred Cyan300 CMYK 300ppi | Paul Keijzers

Gisteren was het een speciale dag voor mij ik kreeg namelijk de e-mail van Microsoft dat ik nog een jaar MVP mag zijn. Mensen die bekend zijn met de Microsoft MVP Award of zelf MVP’s zijn, weten dat dit de dag is waarop ze te horen krijgen of ze opnieuw zijn bekroond met een MVP voor het nieuwe fiscale jaar. Ik ben vereerd dat ik opnieuw ben bekroond als Microsoft MVP in de categorie M365 Apps & Services.

Ik vind het een eer om deel uit te maken van deze community. Waar ontzettend veel kennis gedeeld wordt en waar het voor mij een soort van kind in de tech snoepwinkel is. Je krijgt hier namelijk informatie die nog niet bekent is en de mogelijkheid om producten voor release al te testen en uit te proberen.

Ik hoop dat we in het nieuwe fiscale jaar veel kunnen doen en de hele gemeenschap kunnen ondersteunen. Bedankt voor het vertrouwen, Microsoft. 🙂

MVP’s zijn technologie-experts die hun kennis gepassioneerd delen met de gemeenschap. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en hebben diepgaande kennis van Microsoft-producten en -diensten. Bovenal zijn ze altijd bereid om anderen te helpen.

De Microsoft MVP Award is onze manier om “Bedankt!” te zeggen tegen uitstekende gemeenschapsleiders. De bijdragen die MVP’s leveren hebben een ongelooflijke impact. Belangrijke voordelen voor MVP’s zijn onder andere vroege toegang tot Microsoft-producten, directe communicatiekanalen met onze productteams en een uitnodiging voor de Global MVP Summit.

Om een ​​MVP te worden, hoef je alleen maar een expert te zijn, veel te doen waar je van houdt en ons te laten weten! Of je nu een geweldige spreker bent, talent hebt in bloggen, een top technische gemeenschap leidt of op een andere manier je passie voor onze producten en diensten deelt, we horen graag meer!

Bronnen:

MVP-programma: https://mvp.microsoft.com/en-us/overview

Mijn profiel: https://mvp.microsoft.com/en-us/PublicProfile/5002679

1 thought on “Voor de 7e keer MVP geworden 2023-2024”

  1. Pingback: Microsoft Roadmap, messagecenter en blogs updates van 11-07-2023 - KbWorks

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top