Microsoft Roadmap, messagecenter en blogs updates van 01-11-2023

het nieuws van Microsoft message center roadmap en blogs - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist

01-November-2023 Onderstaand vindt je een verzameling van nieuws dat gisteren is gepubliseerd. Dit nieuws bestaat uit de Roadmap van Microsoft wanneer deze geupdate is zal deze hieronder staan met items. Daarna komt er een stukje met het messagecenter als daar iets nieuws inzit word dit automatisch meegenomen. En er zit een stukje in van Blogs die ik zelf volg en graag met je deel. Mis ik iets in de blogs wat wel een rss feed heeft laat het me dan weten.

Deze hele post is geautomatiseerd via Microsoft Flow.
Veel lees plezier!

Office 365 Roadmap Updated: 2023-11-01

Items uit het MessageCenter van Microsoft 365

Classic Teams Users Will be Automatically Updated to New Teams After March 31, 2024
Category:Microsoft Teams
Nummer:MC686187
Status:planForChange

Op 5 oktober 2023 kondigden we algemene beschikbaarheid van de nieuwe Microsoft Teams-app voor Windows en Mac aan. Lees het bericht in het berichtencentrum MC679451 voor meer informatie.

We hebben in onze GA-aankondiging vermeld dat klassieke Teams-gebruikers de komende maanden automatisch worden bijgewerkt naar nieuwe Teams. Vandaag willen we u informeren dat na 31 maart 2024 alle klassieke Teams-gebruikers die niet zijn bijgewerkt naar nieuwe Teams, automatisch worden bijgewerkt naar nieuwe Teams.

Met slechts één klik kunt u zich aansluiten bij miljoenen gebruikers die vertrouwen op nieuwe Teams om in contact te blijven met collega’s, partners en klanten.

Welke gevolgen heeft dit voor uw organisatie?

 • New Teams is een prestatiegerichte update. New Teams is tot 2x sneller en verbruikt 50% minder geheugen. Er is geen grote impact op de gebruikerservaring voor nieuwe Teams. Dit betekent dat u niet hoeft te investeren in extra training.
 • Tussen nu en 31 maart 2024 kun je zonder onderbreking gebruik blijven maken van klassieke Teams.

We raden u aan de serviceovereenkomst te bekijken die van toepassing is op updates van Teams-apps.

Als u nog niet hebt bijgewerkt naar nieuwe Teams, bekijkt u de prerequisites en beleidsupdates voor de update naar nieuwe Teams.

Hoe kan ik me voorbereiden op een naadloze update naar nieuwe Teams?

 • Beheerders kunnen nieuwe Teams in hun organisaties inschakelen door gebruik te maken van robuust IT-beheerdersbeleid en gebruik te maken van implementatieopties zoals kantoorupdatekanalen waarmee ze gebruikers en groepen binnen hun organisatie naar behoefte kunnen inschakelen.
 • Beheerders die momenteel het Teams-updatebeleid
 • hebben ingesteld op ‘Niet ingeschakeld’ voor de instelling ‘Nieuwe Teams-client gebruiken’, raden we aan de waarde in te stellen als ‘Alleen nieuwe Teams’ nadat ze het Teams-updatebeleid hebben geselecteerd op ‘Door Microsoft beheerd’ in het Teams-beheercentrum.

Notities:

 • We hebben de nieuwe Teams in de Virtual Desktop Infrastructure (VDI)-omgeving nog niet algemeen beschikbaar gemaakt, dus de VDI-gebruikers zullen geen last hebben van de tijdlijn voor automatische updates van 31 maart 2024.
 • Microsoft Teams Rooms (MTR) en Surface Hub-apparaten worden ook niet beïnvloed door de tijdlijn van 31 maart 2024.
 • Voor onze onderwijsgebruikers is de updateoptie naar nieuwe Teams nu beschikbaar en kunnen ze op elk moment naadloos worden bijgewerkt. Ga naar this pagina voor meer informatie.

Voor meer informatie over deze aankondiging bekijkt u deze page.

Windows 11 2023 Update available
Category:Windows
Nummer:MC686193
Status:stayInformed
Windows 11
, versie 23H2 – ook wel de Windows 11 2023 Update genoemd – heeft algemene beschikbaarheid (GA) bereikt. Dit is de tweede functie-update voor Windows 11 en biedt de functies die in september zijn aangekondigd als onderdeel van voortdurende innovatie plus een reeks nieuwe verbeteringen aan het Start-menu, de taakbalk en de chatervaring, die nu Microsoft Teams (gratis)

We raden u aan een gerichte implementatie te starten om te valideren dat uw apps, apparaten en infrastructuur werken zoals verwacht met de nieuwe release. Zie Hoe de Windows 11 2023-update te krijgen voor meer informatie over de algemene uitrolstrategie voor deze release. Bekijk deze video.
 
Wanneer zal dit gebeuren:   
Voor commerciële organisaties begint de beschikbaarheid van Windows 11, versie 23H2 vandaag via bekende kanalen, zoals Windows Server Update Services (WSUS), Windows Update for Business en het Volume Licensing Service Center (VLSC). Het is ook beschikbaar voor Windows 365 en Azure Virtual Desktop, en via Visual Studio Subscriptions. Welke gevolgen heeft dit voor uw organisatie: Vandaag, 31 oktober 2023, begint de levenscyclus van 36 maanden voor onderhoudsondersteuning voor Enterprise- en Education-edities van Windows 11, versie 23H2. 
 
  
 
   
U kunt Windows 11 versie 23H2 voorbereiden op en implementeren met dezelfde processen, beleidsregels en beheeroplossingen die u gebruikt voor de oorspronkelijke release van Windows 11 of Windows 10. Populaire hulpprogramma’s, zoals de beveiligingsbasislijn, beheersjablonen (ADMX) en naslaginformatie over groepsbeleidsinstellingen, zijn bijgewerkt voor versie 23H2. Voor informatie over functies en verbeteringen voor commerciële organisaties en koppelingen naar de nieuwste implementatiehulpprogramma’s en onboardingkits, zie Wat is er nieuw voor IT-professionals in Windows 11, versie 23H2. 
 
Wat u moet doen om u voor te bereiden:   
Als u apparaten bijwerkt waarop al Windows 11, versie 22H2 wordt uitgevoerd, kunt u het volgende doen <a href=”https://aka.ms/ekb-w11-23H2″ rel=”noopener noreferrer” target=”_blank”>gebruik een enablement-pakket voor een snelle, eenvoudige installatie-ervaring.  

U kunt ook Windows Update voor Bedrijven, target=”_blank”>Microsoft Intune, of uw favoriete oplossing voor eindpuntbeheer. Eindpunten die worden beheerd door Windows Update voor Bedrijven worden niet automatisch bijgewerkt naar versie 23H2, tenzij u dit expliciet instelt. Als u dit wilt doen, configureert u een doelversie via de instelling TargetReleaseVersion met behulp van een Windows-CSP, een functie-updateprofiel in Microsoft Intune of de instelling Selecteer de doelversie van functie-update in Groepsbeleid. 

Aanvullende informatie: 
Een lijst met momenteel ondersteunde Windows-versies per serviceoptie, samen met releasedatums, buildnummers, einddatums, en releasegeschiedenis – is beschikbaar op de Windows 11 release-informatiepagina. Informatie over bekende problemen (en oplossingen) met Windows 11, versie 23H2 is toegevoegd aan Windows release health in het Microsoft 365-beheercentrum. Speciale pagina’s voor bekende en opgeloste problemen worden toegevoegd met de eerste onderhoudsrelease voor Windows 11, versie 23H2. 
 
Als u hulp nodig hebt bij uw implementatie of op zoek bent naar tips en best practices, sluit u zich aan bij Windows Kantooruren elke derde donderdag op de Windows Tech Community. Deze maandelijkse Q&A op basis van chats op de Tech Community wordt ondersteund door de productteams Windows, Intune en Windows 365. Vragen kunnen van tevoren worden gepost, of op elk moment tijdens het uur. 
Updates available for Microsoft 365 Apps for Current Channel
Category:Microsoft 365 apps
Nummer:MC686224
Status:stayInformed

We hebben updates uitgebracht voor het volgende updatekanaal voor Microsoft 365-apps:

 • Huidig kanaal

[Wanneer dit zal gebeuren:]

We zullen deze update van Microsoft 365-apps vanaf 31 oktober 2023 (PST) geleidelijk uitrollen naar gebruikers op dat updatekanaal.

[Hoe dit uw organisatie zal beïnvloeden:]

Als uw Microsoft 365 Apps-clients zijn geconfigureerd om automatisch te worden bijgewerkt vanuit het Office Content Delivery Network (CDN), is er geen actie vereist.

Als u updates rechtstreeks beheert, kunt u deze nieuwste update nu downloaden en beginnen met de implementatie.

[Wat je moet doen om je voor te bereiden:]

Bekijk de volgende releaseopmerkingen voor meer informatie over deze update:

Microsoft 365 Icon Update
Category:Microsoft 365 apps
Nummer:MC686270
Status:stayInformed
Het Office 365-logo

wordt in Outlook Mobile voor Android vervangen door het Microsoft 365-logo, evenals verwijzingen naar het accounttype.

[Wanneer dit zal gebeuren:]

Standaard release: We beginnen begin november met de uitrol en verwachten medio november 2023 klaar te zijn.

[Hoe dit van invloed is op uw organisatie:]

Wanneer deze update wordt uitgerold, kunnen gebruikers hun account zien met het bijgewerkte pictogram in hun lijst met accounts.

[Wat u moet doen om u voor te bereiden:]

U kunt uw gebruikers op de hoogte stellen van deze wijziging en eventuele trainingsdocumentatie bijwerken.


Intune support for the Microsoft Loop mobile app
Category:Microsoft Intune Microsoft 365 apps
Nummer:MC686271
Status:stayInformed

Microsoft Loop is een app voor co-creatie waarmee jij en je team alle onderdelen van je project op één plek kunnen samenbrengen en kunnen samenwerken met de apps en apparaten die je al gebruikt.

We zijn verheugd te kunnen delen dat de mobiele Loop-app nu ondersteuning biedt voor het beveiligingsbeleid van Intune-apps. Deze update is van toepassing op zowel iOS- als Android-apps.

[Wanneer dit zal gebeuren:]

Nu beschikbaar

[Hoe dit uw organisatie zal beïnvloeden:]

Vanaf november is de Microsoft Loop-app beschikbaar voor targeting in de Intune-console en kan deze worden toegevoegd onder Alle apps of Alle Microsoft-apps. Als u een beleid wilt targeten op alleen Loop, selecteert u de optie Openbare apps selecteren en selecteert u Herhalen.

U kunt het vandaag nog handmatig targeten via de Intune-console:

 • Geselecteerde apps selecteren in de vervolgkeuzelijst Doelbeleid voor
 • Klik op Aangepaste apps selecteren om aangepaste apps te selecteren die u wilt targeten op basis van Microsoft Loop Package ID: com.microsoft.loop

[Wat je moet doen om je voor te bereiden:]

U hoeft zich niet voor te bereiden op deze update.

Zie voor meer informatie over het targeten van apps met uw app-beveiligingsbeleid:

Houd er rekening mee dat sommige functies, zoals het vastmaken van certificaten, nog niet worden ondersteund.

U kunt uw gebruikers op de hoogte stellen van deze nieuwe app. Uw gebruikers kunnen de mobiele Microsoft Loop-app installeren via de iOS App Store of Android Play Store .

Offline mode in OneDrive for Web
Category:OneDrive for Business
Nummer:MC686277
Status:stayInformed

Binnenkort zullen we op Windows- en macOS-apparaten met de OneDrive-synchronisatie-app een nieuwe functie inschakelen met de naam “Offline-modus” waarmee u kunt blijven werken met de OneDrive-web-app in uw browser, OneDrive PWA (Progressive Web App) of Microsoft Teams, zelfs wanneer u offline bent. Deze functie is standaard ingeschakeld en geeft uw gebruikers de mogelijkheid om hun bestanden te bekijken, te hernoemen, te verplaatsen, te kopiëren en nieuwe mappen te maken wanneer ze offline zijn. Gebruikers kunnen hun bestanden die offline beschikbaar zijn op het apparaat van gebruikers openen in een systeemeigen app, rechtstreeks vanuit OneDrive op het web. Alle metagegevenswijzigingen die gebruikers offline aanbrengen in hun bestanden in de browser, worden automatisch gesynchroniseerd met OneDrive wanneer de internetverbinding wordt hersteld en gebruikers eventuele conflicten kunnen oplossen. Als beheerder kunt u verschillende aspecten van de offlinemodus beheren met behulp van het groepsbeleid dat wordt beschreven in here.

Wanneer deze functie wordt ingeschakeld voor gebruikers in uw organisatie en de gebruiker vervolgens de webversie van OneDrive bezoekt, wordt de offlinemodus voor de eerste keer ingesteld. Een kopie van de metagegevens van het bestand van de gebruiker die OneDrive voor het web aandrijft, wordt veilig lokaal opgeslagen op het apparaat van de gebruiker. Deze gegevens op het apparaat van de gebruiker zijn alleen beschikbaar en toegankelijk voor die gebruiker. Als iemand anders zich aanmeldt op uw apparaat, zijn deze lokale gegevens op het apparaat niet beschikbaar voor hen.

Een beveiligde lokale webserver op het apparaat van de gebruiker verwerkt de bewerkingen die gebruikers uitvoeren op hun bestanden in de webversie van OneDrive, zoals weergeven, sorteren, hernoemen, verplaatsen en kopiëren, terwijl deze bewerkingen traditioneel moeten worden afgehandeld door de OneDrive-cloudservice. Dit maakt het mogelijk om het netwerk als knelpunt te elimineren bij het laden van en werken met OneDrive voor het web, wat resulteert in snelle en soepele interacties met de bestanden van gebruikers, zoals het laden van uw bestanden en mappen, sorteren, hernoemen, verplaatsen, hernoemen en meer. En al deze bewerkingen blijven werken, zelfs wanneer gebruikers offline zijn, de internetverbinding verliezen of een serviceonderbreking ondervinden.

 • Met de OneDrive Offline-modus kunt u offline werken aan OneDrive in de browser, OneDrive PWA (Progressive Web App) en in Microsoft Teams, verbetert u de prestaties op allerlei soorten netwerken en helpt u de beperking te verlichten die verband houdt met het werken met grote bestandsverzamelingen.
 • De OneDrive
 • Offline-modus wordt momenteel ondersteund op Windows-apparaten (Windows 10 of hoger) en macOS-apparaten (macOS 12 Monterey of hoger) waarop de OneDrive-synchronisatie-app is geïnstalleerd en in Chromium-browsers (Microsoft Edge, Google Chrome)
 • De offlinemodus
 • is standaard ingeschakeld voor de OneDrive op het web van de gebruiker en zowel gebruikers als beheerders hebben de mogelijkheid om de offlinemodus voor hun OneDrive uit te schakelen.
 • De offlinemodus is een instelling per apparaat (afzonderlijk geconfigureerd voor elk apparaat dat gebruikers gebruiken om toegang te krijgen tot OneDrive op het web.
 • De gegevens worden veilig opgeslagen in een lokale database onder de profieldirectory van de gebruiker en verzoeken worden afgehandeld via een beveiligde localhost HTTP-server. De offlinemodus wordt mogelijk gemaakt door een afzonderlijk achtergrondproces (Microsoft.SharePoint.exe).
 • Wanneer de offlinemodus is ingeschakeld, zien gebruikers een nieuw pictogram in de bovenste navigatiebalk in de webversie van OneDrive.

Dit bericht is gekoppeld aan Microsoft 365 Roadmap-id 168618

[Wanneer dit zal gebeuren:]

Standaardrelease: we beginnen medio november 2023 met de geleidelijke uitrol en verwachten deze in januari 2024 te voltooien.

[Hoe dit van invloed is op uw organisatie]

Wanneer deze functie wordt ingeschakeld voor gebruikers in uw organisatie en de gebruiker vervolgens OneDrive voor het web bezoekt, wordt de offlinemodus voor de eerste keer ingesteld. Een kopie van de metagegevens van het bestand van de gebruiker die de webversie van OneDrive aandrijft, wordt gedownload en veilig lokaal opgeslagen op het apparaat van de gebruiker. De werkelijke inhoud van de bestanden van gebruikers wordt niet gedownload. Nadat de offlinemodus is ingesteld, leiden alleen wijzigingen in de bestandsmetagegevens van gebruikers tot upload- of downloadactiviteit via het netwerk. Gebruikers kunnen blijven werken met OneDrive op het web zoals voorheen en ze kunnen ervoor kiezen om de offlinemodus uit te schakelen als ze dat willen. Als beheerder kunt u verschillende aspecten van de offlinemodus beheren met behulp van het Groepsbeleid.

[Wat je moet doen om je voor te bereiden]

Evalueer de nieuwe functionaliteit en beschikbare besturingselementen zoals beschreven in het help-artikel, bereid uw gebruikers voor op het gebruik van deze nieuwe functionaliteit. Maak gebruik van het groepsbeleid om te bepalen hoe deze functie wordt ingeschakeld in uw organisatie.

Meer informatie:
Help-artikel.

Admin controls.

SharePoint: Out-of-the-box document library templates
Category:SharePoint Online
Nummer:MC686278
Status:stayInformed

We brengen de goedheid van sjablonen naar SharePoint-documentbibliotheken. Het maken van documentbibliotheken wordt nu een fluitje van een cent met onze kant-en-klare sjablonen met scenariorelevante structuur, metadata en inhoudstypen – allemaal om u tijd te besparen en een bredere consistentie in uw contentmanagementorganisatie te behouden. 

Dit bericht is gekoppeld aan Microsoft 365 Roadmap-id: 124879

<

p style=””>[Wanneer dit zal gebeuren:]Targeted Release: begin november 2023 Standard Release: medio november 2023 

[Hoe dit uw organisatie zal beïnvloeden:]

 •  

  14px;”
 •  
 •  


>Met de nieuwe ervaring kunt u op verschillende manieren documentbibliotheken maken: Blank library: 

 • deze ervaring repliceert de huidige ervaring voor het maken van bibliotheken waarbij een documentbibliotheek wordt gemaakt met de basiskolommen Naam, Gewijzigd en Gewijzigd door.
 • Uit bestaande bibliotheek: met deze ervaring kunt u elke documentbibliotheek kiezen van een site waartoe u toegang hebt, en de structuur, opmaak, metagegevens en inhoudstypen repliceren in een nieuwe documentbibliotheek. [Houd er rekening mee dat gegevens niet worden gekopieerd, alleen de structuur]
 • Van sjablonen: we hebben drie gloednieuwe sjablonen voor je: Mediabibliotheek, Facturen en Leren. Elke sjabloon wordt geleverd met een vooraf gedefinieerd schema, opmaak, weergaven enz. om uw reis naar contentbeheer een vliegende start te geven! 
 • Flows
 • verpakt in de out-of-the-box-sjablonen: de sjablonen Mediabibliotheek en Facturen worden ook geleverd met voorpakketten Flows die kunnen worden overgeslagen of voltooid, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker.

[Wat je moet doen om je voor te bereiden:]

Overweeg om gebruikers te leren dat er nu meer manieren zijn om een documentbibliotheek te maken. 

Stream App in Microsoft Teams will be updated to Stream (on SharePoint)
Category:Microsoft Teams Microsoft Stream
Nummer:MC686279
Status:stayInformed

We zetten de Stream-ervaring in de desktopclient van Microsoft Teams over van Stream (Klassiek) naar Stream (op SharePoint). Eenmaal overgezet, geeft de Stream-app in Microsoft Teams alleen Stream-inhoud (op SharePoint) weer – er wordt geen Stream-inhoud (klassiek) meer weergegeven. De nieuwe Stream-app (op SharePoint) in Teams bevat vergelijkbare inhoud en functies als op de startpagina van Stream.

De Stream-app is momenteel toegankelijk via meerdere contactpunten in Teams, waaronder de Stream-app op de linkerrail van Teams, de berichtextensie Streamen op Teams en het tabblad Streamen op chats/kanalen. Je kunt de app vinden door op de drie puntjes op de linkerrail van Teams te tikken en vervolgens naar Stream te zoeken. Als eerste stap wordt de Stream-app op de linkerrail van Teams bijgewerkt naar Stream (op Sharepoint). Met deze bijgewerkte versie van de Stream-app hebben gebruikers toegang tot de Stream-startpagina binnen Teams en kunnen ze snel video’s vinden en bekijken zonder van app te wisselen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de Stream-app op het zijpaneel vast te zetten voor gemakkelijkere toegang in de toekomst.

In de komende maanden zullen we ook de Stream-app voor Teams web en Teams mobile overzetten.

[Wanneer dit zal gebeuren:]

Standaard release: We beginnen begin november met de uitrol en verwachten medio november klaar te zijn.

[Hoe dit van invloed is op uw organisatie

:]

Alle gebruikers zien de startpagina Stream wanneer ze de Stream-app openen vanuit de Teams-desktopclient nadat deze bijgewerkte versie is uitgerold. [Wat u moet doen om u voor te bereiden:]Er is geen actie nodig om u voor te bereiden op deze wijziging.  

U kunt uw gebruikers op de hoogte stellen van deze wijziging en alle relevante documentatie zo nodig bijwerken.

New Gallery in Teams Meetings
Category:Microsoft Teams
Nummer:MC686281
Status:stayInformed

We introduceren een vernieuwde versie van de galerie in Teams-vergaderingen en -gesprekken. De nieuwe galerij wordt de standaardweergave wanneer gebruikers deelnemen aan hun vergaderingen, zodat ze deze kunnen gebruiken zonder dat ze actie hoeven te ondernemen. 

Dit bericht is gekoppeld aan Microsoft 365 Roadmap-id 118467

[Wanneer dit zal gebeuren:]

Gerichte release: We beginnen begin november 2023 met de uitrol en verwachten begin november 2023 klaar te zijn.

Productie en GCC: We beginnen medio november 2023 met de uitrol en verwachten eind november 2023 klaar te zijn.

GCC High: We beginnen eind november 2023 met de uitrol en verwachten begin december 2023 te voltooien

DoD: We beginnen begin december 2023 met de uitrol en verwachten medio december 2023 te voltooien

[Hoe dit uw organisatie zal beïnvloeden:]

Deze nieuwe versie introduceert een reeks wijzigingen om gebruikers te helpen bij hun vergaderingen

:
 • Deelnemerstegels met een beeldverhouding van 16:9 voor meer voorspelbaarheid. Een consistente beeldverhouding zorgt voor een meer voorspelbare ervaring wanneer gebruikers hun video’s in- of uitschakelen. Het biedt ook meer inzicht in de lichaamstaal en handgebaren van gebruikers.
 • Een audio-video gemengde galerij voor een meer inclusieve representatie. Audio- en videogebruikers delen nu standaard dezelfde ruimte.
 • Vergaderruimtes worden groter weergegeven dan individuele deelnemers. In bepaalde vergadergrootten geven we Microsoft Teams Rooms-video weer in een groter formaat dan de rest van de deelnemers om een gelijkwaardig gewicht te geven aan deelnemers die deelnemen vanuit een vergaderruimte. Niet-Teams-ruimten die deelnemen aan Teams-vergaderingen via Direct Guest Join, blijven dezelfde tegelgrootte als vandaag.
 • Je verschijnt naast de rest van de deelnemers. Je eigen tegel wordt nu naast de rest van de deelnemers geplaatst.
 • Aanpassing van de galerij. Gebruikers kunnen de galerij aanpassen aan hun behoeften of voorkeuren. De aanpassingsopties omvatten:
  • Galerijgrootte: Gebruikers kunnen het maximale aantal tegels kiezen dat per pagina wordt weergegeven. Het beginpunt voor deze actie is beschikbaar via de werkbalk van de vergadering: “Weergave” > “Galerijgrootte wijzigen”.
  • Plaatsing van een eigen tegel: Voor gebruikers die zich liever gescheiden houden van de rest van de deelnemers. Indien gekozen, wordt de zelftegel in een gebied geplaatst dat gescheiden is van de rest van de deelnemers. Het beginpunt voor deze actie is beschikbaar via de werkbalk van de vergadering: “Weergave” > “Meer opties” > “Verwijder mij uit galerij”.
  • Prioriteit geven aan video’s: Voor gebruikers die een hoger gewicht willen geven aan deelnemers met hun video aan. Als deze optie wordt gekozen, worden videodeelnemers prominenter weergegeven dan audiodeelnemers. Het toegangspunt voor deze actie is beschikbaar via de werkbalk van de vergadering: “Bekijken” > “Video prioriteren”.
  • Grootte van de tegel van de
  • vergaderruimte: Gebruikers kunnen beslissen of ze de tegel van de vergaderruimte willen aanpassen aan dezelfde grootte als de rest van de deelnemers. Het beginpunt voor deze actie is beschikbaar in het contextuele menu van de kamertegel.

[Wat je moet doen om je voor te bereiden:]

Breng uw gebruikers op de hoogte van deze wijziging en werk indien nodig de trainingsdocumentatie bij.

Microsoft Viva: Viva Goals – Enhanced Progress Tracking with Azure DevOps Integration
Category:Microsoft Viva
Nummer:MC686284
Status:stayInformed
Met de verbeterde opties voor het bijhouden van de voortgang

kunnen Viva Goals-gebruikers binnenkort de voortgang bijhouden op basis van Azure DevOps-velden, zoals inspanning, verhaalpunten, voltooid werk, resterend werk, oorspronkelijke schatting en aangepaste numerieke velden, naast de bestaande voltooiingstracking op artikelniveau.

Dit bericht is gekoppeld aan Microsoft 365 Roadmap-id 165687

[Wanneer dit gebeurt:]

Dit is nu beschikbaar.

[Hoe dit van invloed is op uw organisatie:]

Gebruikers kunnen nieuwe geïntegreerde sleutelresultaten toevoegen en bestaande geïntegreerde sleutelresultaten bijwerken in hun gebruikelijke integratie-instellingen, evenals initiatieven voor een betere voortgangsregistratie, die een weerspiegeling is van de nauwkeurigere voortgang van hun werk in Azure DevOps.

RW1dYY9?ver=39af - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist

[Wat u moet doen om u voor te bereiden:]

U kunt overwegen uw training en documentatie waar nodig bij te werken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top