Microsoft Roadmap, messagecenter en blogs updates van 14-11-2023

het nieuws van Microsoft message center roadmap en blogs - KbWorks - SharePoint & Teams Specialist

14-November-2023 Onderstaand vindt je een verzameling van nieuws dat gisteren is gepubliseerd. Dit nieuws bestaat uit de Roadmap van Microsoft wanneer deze geupdate is zal deze hieronder staan met items. Daarna komt er een stukje met het messagecenter als daar iets nieuws inzit word dit automatisch meegenomen. En er zit een stukje in van Blogs die ik zelf volg en graag met je deel. Mis ik iets in de blogs wat wel een rss feed heeft laat het me dan weten.

Deze hele post is geautomatiseerd via Microsoft Flow.
Veel lees plezier!

Office 365 Roadmap Updated: 2023-11-14

Items uit het MessageCenter van Microsoft 365

(Updated) Exchange auto-labeling supports non-mail enabled security groups
Category:Microsoft 365 suite
Nummer:MC688106
Status:stayInformed

Bijgewerkt op 13 november 2023: We hebben de onderstaande inhoud bijgewerkt om weer te geven zoals bedoeld.

Automatisch labelen aan de servicezijde biedt nu ondersteuning voor het bereik van automatisch labelen van Exchange voor beveiligingsgroepen die niet geschikt zijn voor e-mail.

Dit bericht is gekoppeld aan Microsoft 365 Roadmap-id 184908

[Wanneer dit zal gebeuren:]

De uitrol begint half november en zal naar verwachting eind november voltooid zijn. 

[Hoe dit uw organisatie zal beïnvloeden:]

Beheerders kunnen nieuw beleid voor automatisch labelen

maken of bestaand beleid voor automatisch labelen bewerken om nieuwe Exchange-locaties op te nemen voor beveiligingsgroepen waarvoor geen e-mail is ingeschakeld.

[Wat je moet doen om je voor te bereiden:]

Bepaal of uw organisatie beveiligingsgroepen heeft die geen e-mail inschakelen en waarvan de e-mail automatisch moet worden gelabeld.

Automatisch een vertrouwelijkheidslabel toepassen in Microsoft 365 | Microsoft Leren

Windows Office Hours: November 16th, 2023
Category:Windows
Nummer:MC689379
Status:stayInformed
Als u een IT-beheerder bent met vragen over het beheren en bijwerken van Windows, willen we u graag helpen. Elke derde donderdag van de maand organiseren we een live chat-evenement op de Tech Community genaamd Windows Office Hours. Leden van de technische teams van Windows, Intune, Windows Autopilot, Windows Autopatch en Windows 365 staan klaar om uw vragen te beantwoorden. We hebben ook experts van FastTrack, het Customer Acceleration Team en Microsoft-teams voor de publieke sector. 

Wilt u de sessie van 16 november bijwonen tijdens de kantooruren? Klik hier om het toe te voegen aan je agenda. Er is geen video- of livevergaderingscomponent. Ga gewoon naar de evenementpagina, log in op de Tech Community en laat je vragen achter in het gedeelte Opmerkingen. U kunt ook een bladwijzer maken https://aka.ms/Windows/OfficeHours voor aankomende datums (en de mogelijkheid om dit evenement aan uw agenda toe te voegen). We helpen je graag verder. 
Tailor Windows Update for Business reports with Power BI
Category:Windows
Nummer:MC689454
Status:stayInformed
Als u een IT-professional bent die Windows Update voor Bedrijven-rapporten gebruikt, raadpleegt u uitgebreide richtlijnen voor het aanpassen ervan. Power BI vereenvoudigt de bewaking en het beheer van uw apparaten met een reeks opties voor visualisaties, filteren, inzoomen en gegevenssegmenten. Leer van een paar praktische scenario’s en begin met het bouwen van unieke rapporten die voldoen aan de behoeften van uw organisatie. Bekijk hoe het werkt in Windows Update for Business-rapporten aanpassen met Power BI. Repliceer vervolgens de stappen met een startsjabloon en handleiding in Aangepaste Windows Update voor Bedrijven-rapporten maken met behulp van Power BI. 
 
Wanneer gebeurt dit: 
De mogelijkheid om Windows Update for Business-rapporten te gebruiken is al een tijdje beschikbaar. Op 13 november 2023 zijn uitgebreide richtlijnen voor het gebruik ervan gepubliceerd. Welke gevolgen dit heeft voor uw organisatie: Met Power BI kan uw organisatie Windows Update voor Bedrijven-rapporten sneller naar een hoger niveau tillen. 
 
 
Met deze mogelijkheden kunt u inzichten omzetten in actie terwijl u unieke nalevings-, migratie- en rapportagedoelen nastreeft: Vereenvoudig apparaatbewaking en -beheer Implementatieservice voor Windows Update voor Bedrijven bewaken Updateproblemen met service- en clientwaarschuwingen oplossen Wat u moet doen om u voor te bereiden: 
 
Om te profiteren van deze krachtige aanpassingen,
  •  
  •  
  •  
 
Controleer of u voldoet aan de Vereisten voor Windows Update voor Bedrijven-rapporten. En als u het nog niet hebt, Download Power BI Desktop van het officiële Microsoft Downloadcentrum. Lees Aanvullende informatie voor uitgebreide richtlijnen om aan de slag te gaan. 
 
Aanvullende informatie: 
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top