Verlenging van de Microsoft MVP award voor Paul en Debby

Microsoft MVP KbWorks

Opnieuw Microsoft MVP!

Paul en Debby hebben op 1 juli opnieuw de Microsoft MVP award gekregen. Voor Paul is het de 5e keer en voor Debby de 2e keer. De MVP award (Microsoft Most Valueble Professional) krijg je voor het werk dat je doet voor de community. Dus voor jullie als lezer van de blogs, kijkers van de videos, bezoekers van events etc. En de antwoorden die je vindt op de Techcommunity van Microsoft, die worden ook beantwoord door MVP’s.

Dat dit bijzonder is dat kun je wel stellen. Wereldwijd zijn er een kleine 3500 MVP’s, die onderverdeeld worden in vakgebieden. Voor Paul en Debby is dit Office Apps en Services, waar ze de kennis van Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive delen. In dit vakgebied zitten 550 man wereldwijd in. In Nederland zijn er in totaal 22 mensen die deze award mogen ontvangen.

Door de MVP award krijgen ze ook een inkijkje in de keuken bij Microsoft en weten ze vaak welke kant de markt op gaat. Dit geeft veel voordelen als je met je organisatie aan het kijken bent hoe je bijvoorbeeld je Intranet maakt of je Teams omgeving inzet.

Volg Paul en Debby via de blogs maar ook via LinkedIn en Youtube, zodat je op de hoogte bent van wat er voor jou gaat veranderen en wat er binnenkort aankomt.

 

2 thoughts on “Verlenging van de Microsoft MVP award voor Paul en Debby”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top